Over ons

De beste kweker en boomverplanter van de Betuwe

Boomverplanting en boomkwekerij DJ Huibers is sinds 2006 gevestigd in Dodewaard. Binnen de Betuwe hebben we een naam hoog te houden. Die van professionele en betrouwbare kweker. Én die van efficiënte en nauwkeurige verplanter. Iets waar we ons dan ook dagelijks voor inzetten. Met het kweken van laanbomen, multistammen en solitaire struiken. Maar vooral met het verplaatsen van bomen en struiken van A naar B. Wat we daarvoor meenemen? Kennis, ervaring en een heel speciale machine!

Boomkwekerij DJ Huibers

Op een perceel van 5 hectare kweken we talloze laanbomen en multistammen. Als rasechte kweker zijn we dagelijks te vinden tussen dit groen. Want bomen zien groeien en bloeien; bestaat er iets mooiers? Veel hoveniers, gemeenten en particulieren hebben we dan ook mogen voorzien van krachtige knoesten en stevige struiken. Ook op zoek naar een exemplaar voor het stadspark of de tuin (van uw klant)? Op aanvraag kunnen we bijna alles leveren, bezorgen én aanplanten. En moet er daarvoor nog boom verplaatst worden? Kunnen we ook! 

Boomverplanting DJ Huibers

In boomverplanting zijn we namelijk gespecialiseerd. Als enige in Nederland beschikken we over een compacte verreiker met een verplantbak van een meter. De Dutchman. Een oersterke machine die gemakkelijk te manoeuvreren is op de meest begroeide plekken of smalle gebieden. Met minimale bodemdruk kunnen we zo in kleine (achter)tuinen of parken bomen met een stamdiameter van 10 tot 15 centimeter verplaatsen van A naar B. En een grotere boom verplanten? Ook geen probleem! Komen we met ’n shovel met een grote verplantbak voorrijden! Meer weten over onze manier van werken of het verplaatsen van een boom? Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over!


Impressie

Ons werk in beeld

DutchmanTree spade 360
Grote verplantmachine
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
Verreiker Pinus
DutchmanTree spade 360
Grote verplantingsmachine
Robinia
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
klik voor vergroting
Dirk-Jan Huibers

Boom verplaatsen?

Hebt u een boom die verplaatst moet worden? Of hebt u een andere vraag?
Neem contact op met Dirk-Jan Huibers

Contact opnemen  

De dutchman with a dutchman