Zo doen we ‘t

Je boom verplaatsen door Boomverplanting DJ Huibers

Een boom of struik verplanten vraagt om goede voorbereiding. Want voor hij van A naar B kan, moeten we weten waar hij naartoe moet en welke machines daarvoor nodig zijn. Daarom komen we graag – indien gewenst – bij u langs om de situatie in te schatten. Is het bijvoorbeeld het goede seizoen om de boom te verplanten? En is de gewenste plek voor de te verplanten struik wel groot genoeg? En, niet onbelangrijk: liggen er geen ondergrondse leidingen in de weg? Na deze check, maken we ter plekke foto’s van de locatie en bespreken we de werkwijze en kosten. Staat daarna alles op ‘groen’? Dan plannen we een afspraak en komen we op de afgesproken datum met onze vrachtwagen – met daarop de verplantmachine –voorrijden. Zeker weten dat uw boom of de boom van uw klant na die dag perfect op de goede plek staat! 

Bekijk hieronder video's van onze DutchmanTree spade 360:
  
 

Boomverplanting voor hoveniers, gemeenten en loonwerkbedrijven

Moet er een boom of struik verplaatst worden in de tuin van uw klant of in het gemeentegroen? Boomverplanting DJ Huibers werkt veel voor hoveniers en gemeenten. Neem contact met ons op om uw wensen (of die van uw klant) te bespreken. 

Bomen verplaatsen op je kwekerij

Uw kwekerij efficiënt(er) inrichten en restanten bomen bij elkaar plaatsen? We helpen u er graag bij. Als kweker begrijpen we namelijk het voordeel ervan. En daarom doen we ’t geregeld. Bij onszelf én bij andere kwekerijen. Mogen we ook aan de slag gaan op uw kwekerij? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We komen graag bij u langs met onze Dutchman!

Contact opnemen


Impressie

Ons werk in beeld

DutchmanTree spade 360
Grote verplantmachine
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
Verreiker Pinus
DutchmanTree spade 360
Grote verplantingsmachine
Robinia
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
klik voor vergroting
Dirk-Jan Huibers

Boom verplaatsen?

Hebt u een boom die verplaatst moet worden? Of hebt u een andere vraag?
Neem contact op met Dirk-Jan Huibers

Contact opnemen  

De dutchman with a dutchman