Verplanten met de beste machines

De enige dutchman met een Dutchman

Als enige in Nederland beschikt Boomverplanting DJ Huibers uit Dodewaard over een compacte verreiker met een verplantbak van één meter. Zijn naam? De Dutchman. Deze oersterke machine heeft zijn diensten al talloze keren bewezen (onder andere bij het aanleggen van het park van de Floriade) en is prettig in gebruik in kleine tuinen of op moeilijk bereikbare plekken. De Dutchman is dan ook een betrouwbare machine voor het verplaatsen van kleine bomen en struiken. En toch een dikke stam of grote struik verzetten? Dan komen we gewoon met onze grotere boomverplantingsmachine voorrijden!

      

Onze Dutchman voor het verplanten van kleine bomen

Onze compacte Dutchman is geschikt voor kleinere bomen en struiken met een stamdiameter van 10 tot 15 centimeter. Door zijn geringe omvang is hij inzetbaar in kleine achtertuinen of in dichtbegroeide stukken. Het voordeel van de Dutchman is dat hij wendbaar is en hij de bodem zo min mogelijk belast. Soms ontkom je er echt niet aan om onze shovel in te zetten. En da’s voor DJ Huibers ook geen probleem!

Bekijk hieronder video's van onze DutchmanTree spade 360:
  
 

Het verplanten van grotere bomen en struiken

Voor het verplanten van dikkere bomen, gebruiken we een shovel met een verplantbak van 140, 150 of 190 centimeter kluitmaat. Deze gedegen machine heeft al menige knoest op de juiste plek geplaatst. In samenwerking met één van onze partners huren we deze machine in om uw grote boom van A naar B te verplaatsen.

      


Impressie

Ons werk in beeld

DutchmanTree spade 360
Grote verplantmachine
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
Verreiker Pinus
DutchmanTree spade 360
Grote verplantingsmachine
Robinia
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
klik voor vergroting
Dirk-Jan Huibers

Boom verplaatsen?

Hebt u een boom die verplaatst moet worden? Of hebt u een andere vraag?
Neem contact op met Dirk-Jan Huibers

Contact opnemen  

De dutchman with a dutchman