Waar moet ‘ie heen?

Vakkundige boomverplanting door DJ Huibers uit Dodewaard

Wilt u uw lievelingsboom meeverhuizen naar uw nieuwe adres, omdat u er zo aan gehecht bent? Of moet uw struik – vanwege een nieuwe tuinindeling – van de voor- naar de achtertuin? Boomverplanting DJ Huibers uit Dodewaard helpt u er graag bij! Dagelijks zetten we ons namelijk vakkundig en professioneel in voor het verplaatsen van bomen en struiken. Bij particulieren thuis, op kwekerijen of in opdracht van gemeenten en hoveniersbedrijven. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees hieronder wat er bij het verplaatsen komt kijken! 

   

Boom of struik verplanten

Een boom of struik verplanten vraagt om goede voorbereiding. Want voor hij van A naar B kan, moeten we weten waar hij naartoe moet en welke machines daarvoor nodig zijn. Boomverplanting DJ Huibers bezit zowel machines voor grote als kleine bomen. Zodat we bijna op elke locatie – of kleine achtertuin – kunnen komen. Van tevoren bekijken we de plekken, de dikte en grootte van de boom en checken we of er sprake is van kabels of leidingen in de grond. Staat vervolgens alles op ‘groen’? Dan gaan we aan de slag! En dat het liefst in de periode van oktober tot en met april (uitzonderingen in de zomer, met extra nazorg). Zodat we zeker weten dat de boom of struik daarna weer nét zo groeit en bloeit als voorheen; maar dan op een ander plekje! 

      

Boomverplanting in een notendop

Meer weten over de werkwijze en de kosten die bij het verplaatsen of verplanten van bomen en struiken komt kijken? We vertellen u er graag meer over! Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in.

Afspraak maken

 


Impressie

Ons werk in beeld

DutchmanTree spade 360
Grote verplantmachine
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
Verreiker Pinus
DutchmanTree spade 360
Grote verplantingsmachine
Robinia
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
klik voor vergroting
Dirk-Jan Huibers

Boom verplaatsen?

Hebt u een boom die verplaatst moet worden? Of hebt u een andere vraag?
Neem contact op met Dirk-Jan Huibers

Contact opnemen  

De dutchman with a dutchman