Bomen op de beste plek

Boomverplanting door DJ Huibers uit Dodewaard

Het verplanten van bomen en struiken is een vak apart. Een vak dat Boomverplanting DJ Huibers uit Dodewaard beheerst. Als geen ander weten we namelijk dat bomen emotionele waarde kunnen hebben voor klanten – en daarom het verplanten waard zijn. Zodat ‘huisje, boompje beestje’ ook echt ‘huisje, hetzelfdeboompje, beestje’ blijft. Al is het dan op een andere locatie. Daarnaast is het verplaatsen van struiken en bomen duurzaam en is elke boom die blijft staan er één, die daarmee bijdraagt aan een beter klimaat. En dat is óns, als groene kwekers, weer heel wat waard.

Boomverplanting voor boomkwekers

Het verplaatsen van bomen in kwekerijen is een andere tak van sport. Boomverplanting is namelijk het ideale middel om ruimte te creëren op uw perceel voor nieuwe bomen – door de restanten bij elkaar te planten. Boomverplanting DJ Huibers helpt u graag bij het zorgvuldig verplanten van alle grote en kleine bomen en struiken in uw kwekerij. Zo doen we dat tenslotte ook op onze  eigen kwekerij.  

Meer weten?

Meer weten over onze machines, de kosten of onze werkwijze? We vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in!

Bekijk hieronder video's van onze DutchmanTree spade 360:
  
 


Impressie

Ons werk in beeld

DutchmanTree spade 360
Grote verplantmachine
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
Verreiker Pinus
DutchmanTree spade 360
Grote verplantingsmachine
Robinia
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
klik voor vergroting
Dirk-Jan Huibers

Boom verplaatsen?

Hebt u een boom die verplaatst moet worden? Of hebt u een andere vraag?
Neem contact op met Dirk-Jan Huibers

Contact opnemen  

De dutchman with a dutchman