Boomkwekerij DJ Huibers

De beste bomen komen uit Dodewaard

Niet alleen bomen verplaatsen hoort tot ons dagelijks werk, als rasechte kweker kunnen we uiteraard niet zonder een stuk grond met daarop prachtige multistammen en laanbomen. Op een perceel van 5 hectare kweken we dan ook met veel aandacht en precisie veel verschillende soorten. Ook op zoek naar een boom voor uw klant of naar een krachtig exemplaar dat in uw tuin floreert? Op aanvraag kunnen we bijna elke boom leveren én bezorgen. En moet ‘ie ook direct aangeplant worden? Geen probleem. Als kweker én verplanter zijn we tenslotte van alle markten thuis!

         

Regionale boomkwekerij 

Boomverplanting en boomkwekerij DJ Huibers uit Dodewaard levert al vanaf 2006 vooral aan hoveniers en bedrijven in de regio en Betuwe. We hebben daarmee een mooie naam opgebouwd. Eén die we graag hoog houden; door de beste service en gedegen advies te bieden. Naast de 5 hectare boomkwekerij zijn we gespecialiseerd in het verplanten van kleine bomen en struiken met onze compacte en allround verreiker. Op deze manier bieden we onze klanten expertise en kennis op meerdere fronten!

         

Bomen verplaatsen op jouw kwekerij

Benieuwd naar onze boomkwekerij? Of op zoek naar een professionele partij voor het efficiënt verplanten van de bomen op úw kwekerij? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens een kijkje nemen in Dodewaard. We horen u graag!


Impressie

Ons werk in beeld

DutchmanTree spade 360
Grote verplantmachine
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
Verreiker Pinus
DutchmanTree spade 360
Grote verplantingsmachine
Robinia
DutchmanTree spade 360
DutchmanTree spade 360
klik voor vergroting
Dirk-Jan Huibers

Boom verplaatsen?

Hebt u een boom die verplaatst moet worden? Of hebt u een andere vraag?
Neem contact op met Dirk-Jan Huibers

Contact opnemen  

De dutchman with a dutchman